Om ni önskar egen tid i butiken ring Göran på 070 921 58 24. Vi har ringklocka vid entrén, vi kommer ut till er om ni önskar.
Fri frakt på oramat

Köpvillkor

Emmaboda konst reserverar sig för felskrivning.

Då Emmaboda Konst har en fysisk butik i Emmaboda kan vi inte garantera att lagersaldot i webbutiken alltid stämmer. Vi drar aldrig några pengar förrän vi kontrollerat att tavlan är tillgänglig.

Måtten är exklusive passepartout och ram.

Ångerrätt.

Du har som kund 14 dagars ångerrätt på köp via vår webbplats. Eventuell returfrakt betalas av kunden och produkten ska paketeras likvärdigt med hur den paketerades när den levererades.
Meddela oss inom 14 dagar från att ni erhållit produkten att ni vill ångra köpet, detta görs via mail eller telefon. Vi återbetalar beloppet när produkten kommit i retur.

Leverans.

Leveranstid 3-5 arbetsdagar.

Pris och betalning.

Alla priser anges i svenska kronor SEK och är inklusive moms.

Vi tillämpar VMB, vinstmarginalbeskattning.

Pengarna dras från köparens konto först när vi kontrollerat objektet och leverans har skett.

Reklamationsrätt.

Enligt svensk lag så har köparen 3 års reklamationsrätt på felaktiga varor.

Företagsinformation.

Webbplatsen drivs av Emmaboda Konst AB med organisationsnummer 559372-4718

Payson.

Betalning med Payson. Betalning sker enkelt och tryggt med Payson. Du behöver inte ha ett konto hos Payson sedan tidigare för att kunna betala. Slutför köpet direkt med VISA, MasterCard samt de svenska bankerna Swedbank, SEB, Nordea, Danske Bank, Handelsbanken, Länsförsäkringar, Skandiabanken och Sparbanken Syd. Du kan också välja att betala i efterhand på faktura eller att delbetala över 3-24 månader. Payson håller höga säkerhetskrav och för alla kortbetalningar används 3D-secure teknik. Flera miljoner personer har använt Payson som är en välkänd betallösning på internet sedan 2004. Läs mer här: www.payson.se