Om ni önskar egen tid i butiken ring Göran på 070 921 58 24. Vi har ringklocka vid entrén, vi kommer ut till er om ni önskar.
Fri frakt på oramat

Välkommen till Sveriges största konstbutik

Sveriges största konstbutik – på den småländska landsbygden? Ja, i Televerkets gamla lokaler i Emmaboda finns vi. Vi har ett otroligt stort utbud av främst svensk konst, mer än 400 svenska konstnärer och över 3500 tavlor i butik. Det finns även en liten avdelning med internationell konst och konstglas från Målerås glasbruk.

Vi utför inramningar samt arrangerar specialutställningar och föredrag enligt kundönskemål. Vi kan ta emot grupper, konstföreningar, skolklasser etc. för enskild visning.

Vår prisbild är från 50 till 160000 kr och vi håller marknadens bästa priser.

Vårt motto är ”Alla har rätt till ett vackert hem oavsett plånbok”.

VÅRA ÖPPETTIDER

13.00–18.00

SÖNDAG–TORSDAG

BESÖK OSS PÅ

Nygatan 24

EMMABODA

HANDLA KONST I VÅR WEBBUTIK

3500+

KONSTVERK

Hos oss samsas traditionella oljemålningar och akvareller med litografier, modern grafik och blandtekniker. Vi säljer även Målerås glasbruks fantastiska konstglas.  

5 års bytesrätt

MOT UPPVISANDE AV KVITTO

Tröttnar du på din tavla eller passar den inte till den nya soffan? Har du kvittot kvar byter vi in den till samma summa som du gav när du köpte den.

Inramning

AV KONST

Vi har ett stort utbud på ramar och låga priser på dessa. Vi har lång inramningserfarenhet och kan tillgodose dina önskemål. Vi gör även specialramningar och ger gärna råd.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev