Om ni önskar egen tid i butiken ring Göran på 070 921 58 24. Vi har ringklocka vid entrén, vi kommer ut till er om ni önskar.
Fri frakt inom Sverige!

Ralf Arzt

Född 1963 Stockholm. Bor i Malmö.

Jag föddes i Stockholm, Sverige.Jag studerade i Frankrike 1996-1997 under Beaux Arts-läraren Christian Geai.Sedan 1988 har jag regelbundet visat på utställningar och arbetat med gallerier i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Monaco.

2001 startade jag ett internationellt samarbete med Opera Gallery, som har gallerier i Paris, New York, Miami, London, Genève, Singapore, Hong Kong och Dubai.Jag har utställt på flera av de gemensamma utställningarna på Operagalleriets olika gallerier.Jag har sedan 2012 varit representerad i London av Albemarle Gallery och har regelbundet utställt på galleriets utställningar.

Visa konstverk